Fotovakantie - macrofotografie Logo

Leer je camera kennen op vakantie
Even uit de dagelijkse sleur, tijd voor uzelf en uw hobby. Bezig zijn in gezonde berglucht, samen genieten van heerlijke wandelingen en adembenemende uitzichten in de bergen. U verdiept u in prachtige fotografie. U leert een goede compositie maken. E leert uw camera kennen. Een vakantie samen met Exarcio. Dan is alles geregeld en verblijft u in een prima accomodatie. U geniet, terwijl u er nog wat van opsteekt ook: Click er op uit met camera. Natuurlijk is bij ons uw hond van harte welkom. Wanneer we gaan zie je op onze vakantieplanning.

Fotovakantie - met Exarcio
We gaan naar het mooie gehucht Wildenburg. We verblijven in het Chalet Zur Wildenburg.Dat ligt aan de voet van de burght Wildenburg in de gemeente Hellenthal. Niet zo ver van Monschau. Het ligt op 500 meter hoogte en is dus iets frisser dan in Nederland. Gelukkig niet ver van Nederland. Een paar uurtjes rijden en je bent er. De camera krijgt wijdse foto's. Voor meer informatie:fotovakantie in de Eifel.

Fotovakantie - In de Eifel
Zelfstandig je eigen vakantie houden: huur ons appartement De Weerschijnvlinder. Voor vrienden en bekenden kan misschien geheel zelfstandig dit appartement gehuurd worden. Een complete keuken maakt dit mogelijk. Met meerdere personen kun je dan 1 of meerder studio's bijhuren. Overleg met ons of het mogelijk is.

Gouden foto's
Exarcio Opvoeding & Gedrag - copyright © 2007-2008: contact