Hondenvakantie Logo

Vakanties met je hond
Even uit de dagelijkse sleur, tijd voor uzelf en uw hond. Trainen in gezonde berglucht, samen genieten met uw hond van heerlijke wandelingen en adembenemende uitzichten in de bergen. Een hondenvakantie samen met Exarcio. Alles is geregeld en u verblijft in een prima accomodatie. U geniet, terwijl u er nog wat van opsteekt ook: Click er op uit samen met uw hond. Wanneer we gaan zie je op onze vakantieplanning.

Hondenvakantie - met Exarcio
We gaan naar het mooie gehucht Wildenburg. We verblijven in het Chalet Zur Wildenburg.Dat ligt aan de voet van de burght Wildenburg in de gemeente Hellenthal. Niet zo ver van Monschau. Het ligt op 500 meter hoogte en is dus iets frisser dan in Nederland. Aan de rand van het nationale park, zodat de honden niet overal aan de lijn hoeven. En gelukkig niet ver van Nederland. Een paar uurtjes rijden en je bent er. De honden gaan met ons uit hun dak. Voor meer informatie:hondenvakantie in de Eifel.

Hondenvakantie - In de Eifel
Zelfstandig je eigen vakantie houden: huur ons appartement De Weerschijnvlinder. Voor vrienden en bekenden kan misschien geheel zelfstandig dit appartement gehuurd worden. Een complete keuken maakt dit mogelijk. Met meerdere personen kun je dan 1 of meerder studio's bijhuren. Overleg met ons of het mogelijk is.

Foto's van vakantie
Exarcio Opvoeding & Gedrag - copyright © 2007-2008: contact