Tarieven zur wildenburg: niet te betalen...... Logo

EifelZur WildenburgTarievenVoorwaarden

Een actieve vakantie in De Eifel
Onze tarieven voor een verzorgde hondenvakantie in De Eifel houden we zo laag mogelijk. De prijzen zijn gebaseerd op pension in Zur Wildenburg en zijn inclusief één hond per persoon zoals hieronder aangegeven. Het pension is ruim en heeft een klein keukenblokje. Je kunt er niet koken, maar er staat een magnetron om iets warm te maken. Uiteraard is er een senseo apparaat. Elk pension is voorzien van een eigen douche met toilet. We verzorgen ontbijt en lunchpakket gezamenlijk. Een enkele keer maken we gezamenlijk een maaltijd in de gaststube. En aan de overkant genieten wij van een diner voor prijzen die u niet wilt geloven. Bij de weekarangementen krijgt u een informatiemap met betrekking tot de workshop die u volgt. De prijzen zijn inclusief onze begeleiding. Een week kan lopen van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag. We kennen ook midweken: dat betekent bij ons vier nachten, maar dat kan ook een lang weekend zijn. Zie ons programma voor wat van toepassing is. Mocht u nog eens terug willen komen om geheel op uzelf te genieten van deze omgeving, neem dan gerust kontakt met ons op. Voor vrienden en bekenden is er de mogelijkheid om het appartement Weerschijnvlinder, welke over een complete keuken beschikt, te huren. Voor tarieven zie Tarieven-Weerschijn.

Tarieven (incl. workshop)

  • 2 personen op een studio betalen 385 euro pp voor een week (een midweek 220 euro pp)
  • 1 persoon in zo'n 2 persoons studio betaalt 420 euro voor een week (een midweek 240 euro pp)
  • 1 extra hond is 14 euro per week ( 8 euro voor een midweek)
  • U betaalt 15 euro voor de eindschoonmaak.
  • Voor maaltijden kan gezamenlijk gezorgd worden. Gaan we bij de buren uit eten, dan ligt die prijs lager dan u gewend bent.
  • In de wintermaanden (periode van 1 oktober tot 30 april) geldt een toeslag van 5 euro per nacht (per studio) voor de stookkosten (vanaf 1 dec 2016).
Wel en niet inbegrepen
Inbegrepen zijn uiteraard verwarming en electriciteit. Koffie en thee staat voor u klaar en bedlinnengoed hoort ook bij het arrangement. Uiteraard verzorgen wij het gehele dagprogramma, inclusief wandelingen en lesmateriaal. Een internet verbinding is gratis beschikbaar.
Niet inbegrepen zijn de heen en terugreis, reis- en annuleringsverzekering en de maaltijden. Ook eventuele entree gelden (wildgehege bijvoorbeeld) moet u zelf betalen.

De moeite waard!
Exarcio Opvoeding & Gedrag - copyright © 2007-2008: contact