Appartementenhuis Logo

EifelZur WildenburgTarievenVoorwaarden

Het appartement de Weerschijnvlinder
Sinds kort hebben wij in Zur Wildenburg ook een appartement dat meer mogelijkheden kent. Daarin is namelijk een volwaardige keuken beschikbaar. En natuurlijk maakt dat appartement het dus mogelijk om ook zelfstandig zonder onze begeleiding in deze mooie omgeving te logeren. Mooie omgeving? Kijk eens naar 'Zur Wildenburg' op facebook.

Kamers en eigen verzorging
De Weerschijnvlinder kent drie kleine, maar gezellige ruimten. Een volwaardige keuken met koelkast en diepvries combinatie, oven en fornuis. In die keuken bevindt zich ook een prima zithoek, waar je de maaltijden kunt gebruiken. Daarnaast is er een zitkamer met TV. Deze kamer biedt ook extra slaapgelegenheid middels een bedbankcombinatie. En die extra slaapgelegenheid komt bovenop de drie slaapplaatsen welke zich bevinden op de slaapkamer op de derde verdieping. Vandaar heb je het mooiste uitzicht van Wildenburg op de omgeving, uitkijkend over een breed dal.

De Weerschijnvlinder
De weerschijnvlinder is ideaal voor een gezin of gewoon voor vier personen. Van twee tot 4 personen kun je in dit appartement verblijven, terwijl je geheel voor jezelf zorgt. Natuurlijk kun je ook nog altijd bij de overburen gaan eten, een restaurant waar je voordelig en heel goed kunt eten. Ben je met meer personen, dan is het misschien mogelijk er 1 of meerdere van onze studio's bij te huren, terwijl je gezamenlijk kookt en eet in de Weerschijnvlinder. Overleg even met ons en misschien kunnen we je van dienst zijn.


De weerschijn vlinder

Exarcio Opvoeding & Gedrag - copyright © 2007-2008: contact